Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Joep Goossens
Consument, gepensioneerd
Laatste 5 reacties
0
Wij hadden een periode dat de kinderen ruzieden om een postzegel met pepermuntsmaak op een brief te plakken, toen moest je de gom nog nat maken, met...
Joep Goossens
3 uur geleden
’Het juweel van onze cultuur’: Frankrijk lanceert postzegel die ruikt naar stokbrood
1
Astrid #4 , Hoezo omdat het plantaardige varianten zijn? Het knalrode rosbief is ook A. Terwijl de vegetarische kipstukjes C zijn en de vegetarische...
Joep Goossens
1 dag geleden
Nutri-Score heeft geen 'categorieën' nodig
1
.....maar is het meest zinvol voor vergelijkbare producten (bijvoorbeeld broodbeleg)...... Ondanks de nutriscore D, doe ik toch kaas i.p.v jam (C) op...
Joep Goossens
1 dag geleden
Nutri-Score heeft geen 'categorieën' nodig
0
Frank Eric #2 Neen. Ook niet de tijdelijke chemicaliën die er zoveel mogelijk weer uit worden gehaald. Doen we ook niet met andere producten.
Joep Goossens
2 dagen geleden
Waarom er geen vieze wijn meer is en wijnmakers daar liever niet over praten
1
De ingrediënten staan (nog?) niet vermeld op de webshops van AH en PLUS. Op het etiket van de PLUS huiswijn staat alleen de allergie informatie...
Joep Goossens
2 dagen geleden
Waarom er geen vieze wijn meer is en wijnmakers daar liever niet over praten
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
0
Te veel acrylamide in Nestlé baby-koekjes
17 feb 2017, 12:20
0
Frankrijk verbiedt onbeperkt aanbieden frisdrank
28 jan 2017, 22:53
6
Vervuild leidingwater voor 2,8 miljoen Fransen
27 jan 2017, 11:32
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
Alleen dwazen bouwen datacenters op de meest vruchtbare grond
1 jaar geleden
Overal dwazen....... Dwazen bouwen datacenters op de meest vruchtbare grond. Dwazen beleggen hun vruchtbare weide met zonnepanelen. Dwazen bouwen...
11
Frankrijk wil weer betaalbare landbouw uit eigen land
7 maanden geleden
Te vroeg voor Bio, en nog veel meer te vroeg. Te vroeg voor biologisch? Eerst zo veel als mogelijk zelfvoorzienend en korte lijnen (IPCC). Pas later...
11
Ecologische vraagstukken kabinet stapelen zich op: CO2-crisis stapelt zich op stikstofvraagstuk
5 jaar geleden
Ook het aantal 'heilige' koeien halveren. Wel praten over en rekenen met verlaging maximum snelheid, maar terugdringen van het aantal auto's is er...
10
Vallen bomen om van de stikstof of de droogte?
2 jaar geleden
Dode eikenbomen in Nederland: ik houd het op verstoring waterhuishouding. Eiken gedijen op gronden met een pH tussen 3,6 en 7. Zijn zeer gevoelig voor...
10
Staatsbosbeheer wil woningen in natuur
5 jaar geleden
'Staatsbosbeheer heeft natuur in beheer die niet beheerd maar verwaarloosd worden.' Afblijven en dicht laten groeien. Wees blij dat zich nabij de...
9
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.